دوشنبه , تیر ۳ ۱۳۹۸
صفحه نخست / علمی و آموزشی / طرز تهیه سمبوسه و طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه و طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و عالی با دستور پخت آسان را در این مطلب مشاهده نموده و با مراحل پیچدن سمبوسه با نان لواش به طور کامل اشنا شوید. این آموزش تهیه سمبوسه با سیب زمینی به شما کمک می کند غذایی خوش طعم و عالی بپزید و از سرو آن برای مهمان ها و در کنار اعضا خانواده لذت ببرید. در ادامه با آموزش پخت سمبوسه سیب زمینی همراه ما باشید.

موارد لازم برای پخت سمبوسه :

سیب زمینی آب پز : ۳ عدد

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری

نان لواش : شش عدد

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم

نکته : برای تهیه سمبوسه می توانید از مواد دلخواه از جمله قارچ، رب و تخم گشنیز استفاده نمایید. و همچنین می توان به جای جعفری تازه از جعفری خرد شده در ترکیب مواد اولیه سمبوسه استفاده نمود.

 

طرز تهیه سمبوسه :

در اولین مرحله پیاز را رنده نموده و با کمی روغن تفت دهید و گوشت چرخ کرده و ادویه را اضافه نموده و با حرارت ملایم گوشت ها را بپزید. سیب زمینی های آب پز شده را له نمایید، سپس گوشت چرخ کرده را به سیب زمینی ها اضافه کنید. در این مرحله جعفری خرد و نرم را نیز اضافه نمایید و خوب هم بزنید. در این مرحله مواد اصلی سمبوسه ما آماده است، حال به سراغ نان لواش ها و نحوه پیچیدن سمبوسه ها می رویم.

 

طرز پیچیدن سمبوسه مثلثی با نان لواش :

استفاده از نان لواش یکی از ضروریات تهیه سمبوسه است، برای این مقدار مواد که تهیه نمودیم بهتر است از شش عدد نان لواش استفاده نمایید ابتدا نان ها را به صورت نوار های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید.

 

مواد اصلی سمبوسه را که از قبل تهیه نموده ایم با استفاده از قاشق گوشه نان برش زده می ریزیم و آن را بر می گردانیم. (مطابق تصویر زیر)

 

سپس قسمت پایین آن را با انگشت برگردانده و سپس مطابق شکل آن را تا بزنید تا فرم مثلثی سمبوسه تشکیل شود.

منبع:honardarkhane.com

 

همچنین ببینید

ساختار گلبول قرمز

گلبولهای قرمز (Erthrocytes) به سلولهای قرمز خون مشهورند. و بیشترین سلولهای خونی را تشکیل میدهند. سلولهایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *