یکشنبه , مهر ۲۹ ۱۳۹۷
صفحه نخست / خانه و خانواده / غذا و دسر / نحوه پخت فسنجان غذای خوشمزه ایرانی
خورشت فسنجان
خورشت فسنجان

نحوه پخت فسنجان غذای خوشمزه ایرانی

خورشت فسنجان غذای لذیذ ایرانی که با گردوی چرخکرده تهیه می شود.

موارد لازم برای پخت فسنجان :

  • مغز گردو ۴۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • مرغ ۴ تکه
  • برگ بو ۲ عدد
  • آب
  • رب انار ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه
  • شکر در صورت تمایل

برای تهیه این خورشت ابتدا گردوها را چرخ کنید، قابلمه را با آب سرد پر کنید و گردو ها را داخل آن بریزید.

آب را بچوش برسانید و پس از جوش آمدن شعله و حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید گردوها در داخل آب ۲ تا ۳ دقیقه بچوشد تا کاملا جا بیافتد.

بعد از نوبت پیاز میرسد ه باید آن را ریز کرده و بهمراه مرغ درون قابلمه دیگری بریزید و همراه با نمک روغن و فلفل و زردچوبه و برگ بوها حرارت دهید. پس از این که مرغ کمی سرخ شد ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و ۱ ساعت حرارت ملایم دهید تا مرغ نیم پز شود.

بعد از پخت گردو ها رب انار را اضافه کنید و پس از آن شکر و کمی نمک و مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. حدودا ۲ ساعت مرغ و گردوها را با حرارت ملایم بجوشانید. بله بهمین سادگی خورشت فسنجان شما آماده است.

فقط به نکات زیر توجه کنید.

نکته ها : حتما گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید. فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

 

میتوانید بجای مرغ، خورشت فسنجان با گوشت قلقلی تهیه کنید. در اینصورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید.

مواد لازم این غذا برای ۴ نفر مناسب است و تقریبا از ابتدای آشپری ۲۱۰ دقیقه زمان میبرد تا غذا آماده شود.

خورشت فسنجان
خورشت فسنجان
خورشت فسنجان
خورشت فسنجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *